Pravila korišćenja


Poslednja izmena: 24. april 2010

Korišćenjem bilo kog dela Sjaj.rs sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Sjaj.rs sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Sjaj.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sjaj.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Sjaj.rs sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sjaj.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Sjaj.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sjaj.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog sajta.

Sjaj.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Sjaj.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke Sjaj.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao sajt i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

Sjaj.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati.

Sjaj.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Sjaj.rs sajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Prilikom kreiranja sadržaja ovog sajta uložili smo značajne napore da sve informacije koje možete pronaći na našim stranicama budu tačne u trenutku objavljivanja. Ipak, može se desiti da postoje nenamerne i slučajne greške za koje se unapred izvinjavamo.

Sjaj.rs zadržava pravo da u svakom trenutku izmeni celokupni ili delimični sadržaj prezentovanih podataka, bez obaveze da o tome prethodno nekog obavesti.

Sjaj.rs ne preuzima odgovornost za greške ili nedoslednosti u okviru informacija, dokumenata, programskih aplikacija materijala i/ili usluga koje su u bilo kakvoj vezi sa ovom prezentacijom.

Sjaj.rs ne preuzima odgovornost za bilo kakve posledice koje eventualno mogu nastati usled korišćenja informacija pribavljenih direktno ili indirektno sa ovog sajta.

Sve lične informacije koje posetioci proslede našem sajtu smatraju se strogo poverljivim.